Eerlijke Strootman wil vechten voor basisplaats in Oranje

10 oktober 2018, 13:55

Kevin Strootman lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn bij het Nederlands elftal. Tegen Frankrijk zat hij al op de bank en het is aannemelijk dat het tegen Duitsland niet anders zal zijn. Toch legt hij zich niet op voorhand neer met een rol op het tweede plan bij Oranje. "Ik moet gewoon zorgen dat de bondscoach niet om mij heen kan", aldus de zelfkritische Strootman.

Tegenover het ANP vertelt hij over zijn matige periode in het shirt van Oranje. "Ik snap ook wel dat ik de laatste jaren minder heb gespeeld in het Nederlands elftal. Maar ik speelde wel goed voor mijn club. Dan ga je dingen analyseren en vraag je je af hoe dat komt. Ik weet het antwoord niet precies maar weet wel dat het beter moet."

Dat hij de laatste interlands slechts 45 minuten meedeed en ook tijdens de krachtmeting met Duitsland nog zeker niet n de basis wordt verwacht bij Ronald Koeman, frustreert. "Dat is niet wat ik wil", aldus Strootman, die hard blijft werken. "Het enige wat ik kan doen is het de bondscoach zo moeilijk mogelijk maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen