Van der Gaag weer ten onder: "Wordt op deze manier lastig"

10 oktober 2018, 18:24

NAC Breda heeft ook in een oefenwedstrijd een nederlaag geleden. sc Heerenveen ging er in het Rat Verlegh Stadion met een 0-2 overwinning vandoor. Trainer Mitchell van der Gaag ziet daardoor de kopzorgen verder toenemen.

In het eerste bedrijf miste NAC een penalty en raakte het nog de lat uit een vrije trap. Na de pauze sloeg Heerenveen razendsnel toe. "We spelen een prima eerste helft, maar laten na om te scoren. Na rust geven we het in korte tijd weg, bij de twee doelpunten van Heerenveen zagen we er niet goed uit", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem.

De coach ziet het steeds weer simpel misgaan bij zijn team. "De tweede helft is er niks aan de hand, totdat de tegenstander een versnelling hoger gaat spelen. Binnen tien minuten krijgen we drie hele grote kansen tegen waar twee goals uit voortkomen. Bij de eerste kan Heerenveen vrij inkoppen uit een voorzet, de tweede is een corner. En daarna staat opnieuw een speler helemaal vrij bij een corner."

"Dat zijn dingen waar we het continu over hebben, maar die iedere keer weer terugkomen", ziet de coach van de hekkensluiter. "We kunnen niet negentig minuten spelen zoals de eerste helft, we moeten ook ergens op kunnen bouwen. Dat wordt op deze manier lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen