De Vrij treurt niet op Oranje-bank: "Daar schiet ik niks mee op"

11 oktober 2018, 11:22

Stefan de Vrij is niet langer zeker van een basisplek bij het Nederlands elftal. Sterker nog: de centrale verdediger moet de laatste tijd genoegen nemen met een reserverol. Dat vindt hij niet fijn, maar het verliezen van zijn basisplaats is voor De Vrij geen reden om stennis te schoppen.

Bondscoach Ronald Koeman kiest de laatste tijd voor een systeem met twee centrale verdedigers. Aanvoerder Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt worden door Koeman in het hart van de verdediging neergezet. "Keuzes waar ik geen invloed op heb, daar maak ik me niet druk om. Het accepteren gaat bij mij best snel. Ik probeer zo positief mogelijk te zijn en me te focussen op momenten dat ik wél weer ga spelen", zegt de Inter-verdediger tegen FOX Sports.

De Vrij is niet van plan om te treuren op de reservebank. "Daar schiet ik niks mee op, dus waarom zou ik dat doen?", vraagt hij zich hardop af. "We hebben veel goede centrale verdedigers, dan valt er weleens iemand buiten de boot. Ik vind het erg jammer, dat lijkt me logisch. Ik kan me daar wel boos of verdrietig om maken, maar daar schiet ik niets mee op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen