KV Oostende geeft de volledige medewerking aan onderzoek

11 oktober 2018, 12:58   Bijgewerkt: 11 oktober 2018, 13:09

KV Oostende heeft bevestigd dat er gisterochtend een huiszoeking is gedaan bij de club in de Belgische schandaalzaak van de witwaspraktijken en matchfixing. Volgens de club heeft iedereen volledige medewerking verleend en inzage gegeven en wil de club volledig meewerken, omdat er niemand van KV Oostende is betrokken bij de gehele kwestie. Dat laat de club weten in een statement op de clubsite.

'De secretaris en de CEO van KV Oostende, Patrick Orlans, hebben de federale politie ontvangen en te woord gestaan. KV Oostende verleende zijn volledige medewerking en gaf inzage in enkele documenten die werden opgevraagd. Maar de speurders zijn vrij snel opnieuw vertrokken. Bij KV Oostende is niemand ondervraagd. En de club is er ook van overtuigd dat er binnen KV Oostende niemand betrokken is in deze zaak', aldus de huidige nummer acht uit de Jupiler Pro League.

Mochten er in de toekomst toch nog vragen open blijven over de procedure, verleent de club alle medewerking. "Indien dat verder nog nodig blijkt, zal KVO blijven meewerken aan het onderzoek in het belang van de sportieve en financiële geloofwaardigheid van het Belgische voetbal. Integriteit en transparantie zijn trouwens ook twee belangrijke sleutelwaarden waar voorzitter Peter Callant bij KV Oostende voor staat", schrijft de BVO. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen