Hadzikic hoopt vacante keeperspositie bij NEC invullen

11 oktober 2018, 13:48

Osman Hadzikic hoopt dat NEC hem binnenkort een contract aanbiedt. De 22-jarige doelman traint sinds kort mee bij de nummer vijf van de Eerste Divisie. De Nijmegenaren zijn door het stoppen van Gino Coutinho en de blessure van Norbert Alblas op zoek naar een extra doelman.

Leonard Nienhuis gaat de positie niet invullen: hij is na twee proefdagen vertrokken. Hadzikic krijgt wat langer de tijd om zichzelf te laten zien. Hij vertrok de afgelopen zomer bij Austria Wien en is sindsdien clubloos. "Ik voel me op mijn gemak hier. Ik kreeg deze kans en die wil ik met beide handen aanpakken. Ik wil me nu bewijzen aan de trainer. Ik blijf hier nog tot volgende week en dan zien we wel wat de club gaat beslissen", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Hadzikic heeft de nodige ervaring. Hij keepte bijna zestig wedstrijden op het hoogste Oostenrijkse nveau. "Voetbal in Nederland is heel technisch, dat zie je hier ook op de training. De keepers moeten echt meevoetballen, maar dat is in Oostenrijk ook zo. Ik ben daar al veel ervaring opgedaan, zelfs Europa League gespeeld. Dat was een prachtige ervaring die ik nooit zal vergeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen