Vennegoor of Hesselink nieuwe hoofdscout van PSV

11 oktober 2018, 14:12   Bijgewerkt: 11 oktober 2018, 16:42

Jan Vennegoor of Hesselink (39) is de nieuwe hoofdscout van PSV. De voormalig aanvaller is de opvolger van John de Jong, die onlangs werd aangesteld als technisch manager. "Jan draait inmiddels bijna vier jaar mee in de scouting en heeft in die periode een uitstekende indruk gemaakt. Een leidinggevende rol is een passende, volgende stap", zegt De Jong via de officiële clubkanalen.

Als hoofdscout krijgt Vennegoor of Hesselink de taak om een team van in totaal zeven scouts aan te sturen. Hij zal daarnaast bij het samenstellen van de selecties van Jong PSV en PSV een ondersteunende rol spelen. "In het kader van de continuïteit is het erg waardevol als je het vertrek van sommige mensen op kunt vangen met collega's die gewend zijn aan de manier van werken en de eisen die we stellen. We zijn er blij mee dat Jan mij op wil volgen."

Vennegoor of Hesselink, voorheen speler van onder meer PSV, werd in 2016 senior scout in Eindhoven. "Ik vind het een prachtig beroep", aldus de oud-spits. "We zijn wereldwijd op zoek naar spelers die ons beter kunnen maken. Het is eervol dat ik het team van scouts nu mag aansturen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen