Lozano-loos Mexico wint van Costa Rica, assist Arias

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 oktober 2018 – Met PSV'ers Erick Gutiérrez en Hirving Lozano op de bank heeft Mexico in de nacht van donderdag op vrijdag een oefenwedstrijd tegen Costa Rica winnend afgesloten. Van de ploeg die Gustavo Matosas recentelijk als bondscoch aangesteld zag worden, werd met 3-2 gewonnen. Ook de Verenigde Staten met Andrija Novakovich kwamen in actie, zij verloren van Colombia (2-4).

Lozano-loos Mexico wint van Costa Rica, assist Arias

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij de VS kwam de aanvaller van Fortuna Sittard de jonge Timothy Weah vijf minuten voor het einde vervangen. Op dat moment was de eindstand al bereikt, mede dankzij doelpunten van James Rodriguez (op aangeven van oud-PSV'er Santiago Arias), Carlos Bacca en Radamel Falcao. Bij de VS deed Matt Miazga, voormalig Vitesse, negentig minuten mee, terwijl dat bij de bezoekers voor Davinson Sánchez gold.

Mexico kwam weliswaar twee keer op achterstand, eerst dankzij Joel Campbell en vlak voor rust dankzij een penalty van Bryan Ruiz, toch werd er uiteindelijk gewonnen. Dankzij treffers van Henry Martín en Raúl Jiménez (eveneens een strafschop) werd Costa Rica alsnog verslagen, nadat Víctor Guzmán voor de pauze ook al het doel had getroffen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd