Vitesse zoekt naar spits en ziet blessuregevallen terugkeren

12 oktober 2018, 12:32

Vitesse heeft deze week een hoop goed nieuws gekregen. Veel blessuregevallen zijn namelijk weer langzaam fit aan het geraken in Arnhem en bovendien heeft de clubleiding aangegeven dat er een spits bij mag komen nu Tim Matavz geblesseerd is. "We bekijken de opties om te huren", vertelt trainer Leonid Sloetski.

Hoewel Oussama Darfalou een goede indruk maakte en twee keer scoorde bij zijn basisdebuut tegen Heracles Almelo (4-0), is met jongeling Thomas Buitink het alternatief beperkt. Bovendien duurt het nog maanden voordat Matavz weer aansluit. "Kwalitatief en kwantitatief moet de selectie op orde zijn. We speuren de markt af", aldus de coach tegenover De Gelderlander.

Blessurenieuws

Voorin kwam er voor Roy Beerens en Bryan Linssen goed nieuws: zij gebruiken deze interlandperiode om volledig te herstellen en nemen rust. Ook het herstel van Charly Musonda verloopt voorspoedig: hij verwacht over enkele weken alweer volledig aan te sluiten. Voor verdediger Rasmus Thelander, die zijn enkel brak, geldt hetzelfde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen