Strijdbare Club Brugge-coach Leko terug op het veld

12 oktober 2018, 13:22

Ivan Leko heeft vrijdagmiddag de training bij Club Brugge weer hervat, nadat hij een nacht had doorgebracht op het politiebureau eerder deze week. Volgens de coach kwam de inval volledig onverwachts en is hij onschuldig. "Ik wilde met opgeheven hoofd en een zuivere naam dat gebouw weer verlaten", reageerde hij over zijn arrestatie.

Tegenover Sporza gaf de coach een eerste reactie, nadat hij de training eerder op de dag had geleid. "Natuurlijk ben ik hier. Daar heb ik nooit één procent aan getwijfeld", verzekerde de coach. "Ik vind het raar dat jullie mij hier niet verwacht hadden. Natuurlijk ben ik hier. Ik werk hard, ik ben toegewijd aan mijn familie en aan mijn club."

Arrestatie

Leko heeft vervelende dagen achter de rug. De coach werd 's ochtends vroeg opgepakt. "Dat was een shock, als je die beschuldigingen hoort. Dat is moeilijk voor mijn familie en vrienden. Ik wil een normaal leven leiden, dit is niet wie ik ben", verzekerde de coach, die ondanks dat hij publiekelijk al deels veroordeeld is niet wil opgeven. 

"Hoe groot mijn imagoschade is? Geen idee, ik heb de afgelopen dagen niets meegekregen. Waarschijnlijk heel groot, maar ik blijf knokken. Ik ben eerder vanaf het nulpunt begonnen", aldus de strijdbare coach. "Ik heb veel steun gekregen van mijn familie, vrienden, de club en onze supporters."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen