Wolverhampton-coach Nuno verkozen tot 'Manager van de Maand'

12 oktober 2018, 13:48   Bijgewerkt: 12 oktober 2018, 14:22

Wolverhampton Wanderers-coach Nuno is gekozen tot manager van de maand september. De gepromoveerde ploeg kwam daarin tot drie overwinningen en evenzoveel clean sheets, waardoor de Portugees is uitverkozen. Sowieso presteert de promovendus uitstekend dit seizoen en daarvoor is de coach dus beloond. 

Met de zevende plaats staan ze boven bijvoorbeeld Manchester United, Everton en ook Watford, dat nog zo sterk aan het seizoen begon. De club ging op de Portugese tour en haalde deze zomer onder anderen Giogo Jota, João Moutinho en Rúben Vinagre binnen. Deze maand werd er gewonnen van Southampton (2-0), Burnley (1-0) en West Ham United (0-1). Die serie werd in oktober tegen Crystal Palace overigens ook doorgetrokken met een 0-1 zege. 

Hazard

Verder werd Eden Hazard, niet geheel verrassend gekozen tot 'Speler van de Maand'. De Belg verkeert al weken in supervorm bij zijn club en zag dat beloond worden met deze uitverkiezing. Het doelpunt van de maand september werd gemaakt door Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge. Hij schoot op heerlijke wijze de gelijkmaker binnen in de topper tegen Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen