Nieuw topsportcentrum Groningen draagt naam Robben nóg niet

12 oktober 2018, 14:36   Bijgewerkt: 12 oktober 2018, 14:41

Het nieuwe 'TopsportZorgCentrum' dat in Groningen geopend zou worden door Arjen Robben zaterdagmiddag en diens naam zou gaan dragen, gaat voorlopig toch niet worden vernoemd naar de Nederlandse aanvaller. Hoewel de club graag de naam van Robben koppelt aan het centrum, blijkt dat door de complexiteit voorlopig nog niet mogelijk.

Dat laat FC Groningen weten in een officiële verklaring. "Officiële naamgeving is een heel lastige materie en redelijk complex. Lange tijd hebben we gedacht dat we daar voor de officiële opening van het TopsportZorgCentrum uit zouden komen. Dat is niet gelukt", baalt algemeen directeur Hans Nijland.

"Daarbij komt dat FC Groningen niet de enige bewoner van het TopsportZorgCentrum is en dat er meerdere gebruikers zijn van het gebouw. Bij naamgeving hebben alle betrokken partijen verwachtingen over en weer. Het is ons jammer genoeg niet gelukt dit voor de opening te realiseren", aldus Nijland.

Robben komt zaterdag dus, zoals eerst wel het plan was, niet naar het hoge noorden om het TopsportZorgCentrum te openen. Wel blijft de feestelijke opening van het centrum staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen