PEC Zwolle legt Fransman Doue voor drie jaar vast

12 oktober 2018, 15:08   Bijgewerkt: 12 oktober 2018, 15:28

PEC Zwolle heeft zich per direct versterkt met Marc Olivier Doue. De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van Girondins Bordeaux en traint al sinds deze zomer mee in Overijssel, waarin hij overtuigend genoeg speelde voor een langer verblijf. Vrijdagochtend, een dag na zijn achttiende verjaardag, tekende hij een contact tot en met 2021, met de optie voor nog een seizoen.

Dat heeft PEC Zwolle bekend gemaakt via de officiële kanalen. "In de periode dat Marc Olivier met ons meetraint heeft hij een goede indruk achtergelaten", looft Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Zwollenaren. "Het is typische Franse-verdediger, die het duel niet schuwt en veel potentie heeft. Het doet de club dan ook goed, hem voor langere tijd aan ons te verbinden."

Onduidelijk is of de achttienjarige verdediger aansluit bij het eerste elftal van John van 't Schip, want hij trainde primair mee bij het beloftenteam. Met onder anderen Thomas Lam, Sepp van den Berg en Darryl Lachman zijn er andere opties bij PEC, maar door het stoppen van Dirk Marcellis kan een verruiming van de centrale verdedigers geen kwaad. Ook heeft al meegetraind met de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen