Go Ahead treft Roda JC: "Een enorme uitdaging voor ons"

12 oktober 2018, 15:37

Go Ahead Eagles ziet zichzelf niet als titelfavoriet, maar draait aan het begin van het seizoen wel bovenin mee in de Eerste Divisie. De club uit Deventer staat na acht speelrondes op een knappe tweede plaats en treft zondag Roda JC, dat voorafgaand aan het seizoen als titelkandidaat werd bestempeld. De club uit Kerkrade staat op een tegenvallende tiende plaats, maar trainer John Stegeman onderschat de tegenstander niet.

Het verschil op de ranglijst is groot, maar in punten staan de clubs slechts vier punten uit elkaar. "Een ervaren en volwassen ploeg, die individueel heel goede spelers heeft", zegt Stegeman over de tegenstander uit Limburg tegenover RTV Oost. "En verdedigend hebben ze de organisatie prima op orde. Het wordt een enorme uitdaging voor ons."

Go Ahead speelde de afgelopen twee wedstrijden tegen Eerste Divisie-toppers NEC (1-1) en Sparta Rotterdam (2-2) gelijk. "We zullen slagvaardiger moeten zijn. En we moeten leren om een wedstrijd te killen; het gaat ook om het resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen