Sol geniet bij Willem II: "Heb het hier beter dan ooit naar mijn zin"

13 oktober 2018, 09:07   Bijgewerkt: 13 oktober 2018, 09:15

Het leek er deze zomer naarstig op dat hij zou vertrekken uit Tilburg, maar tot een daadwerkelijk vertrek uit de Brabantse stad kwam het niet voor Fran Sol. De Spanjaard heeft daar inmiddels totaal geen spijt meer van en zit prima op zijn plek bij Willem II. "Ik heb het heel goed naar mijn zin hier, beter dan ooit zelfs."

Door zijn doelpunt van afgelopen weekend tegen Feyenoord scoorde Sol nu tegen alle clubs uit de traditionele top drie. "Dat kan ik later toch maar mooi aan mijn kleinkinderen vertellen. Ik was er nog niet heel erg mee bezig, totdat ik las dat ik nog niet tegen Feyenoord had gescoord, maar wel tegen Ajax en PSV", laat de Willem II-speler weten in gesprek met het Brabants Dagblad.

Sol erkent dat hij even tijd nodig had om te verwerken dat hij deze zomer niet vertrok bij Willem II, maar zit inmiddels helemaal op zijn plaats. "Ik was daar in mijn hoofd wel mee bezig, maar inmiddels helemaal niet meer. Ik heb het heel goed naar mijn zin hier, beter dan ooit zelfs."

De nood om deze winter te vertrekken is voor de aanvaller niet erg hoog, aangezien zijn vrouw in december is uitgerekend. "Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn. Maar zeg nooit nooit in de voetballerij. Toch schat ik de kans op een tussentijdse transfer in de winter heel laag in. Ook omdat het zo lekker gaat met Willem II. We maken elkaar echt beter nu. En hebben de kwaliteiten in huis om ver te komen in de beker en de play-offs om Europees voetbal te halen", besluit de aanvaller van de Tricolores.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen