Maradona geen fan van Messi: "Speelt liever op de PlayStation"

13 oktober 2018, 12:54

Diego Maradona heeft zich niet voor het eerst zeer negatief uitgelaten over Lionel Messi. De coach van het Mexicaanse Dorados de Sinaloa verwijt de ster van FC Barcelona een gebrek aan leiderschap en als het aan Pluisje lag, werd Messi niet opgeroepen voor het Argentijnse elftal.

Messi zelf is sinds de uitschakeling op het WK in Rusland niet meer in actie gomen voor los Albicelestes. Daardoor wordt er gespeculeerd over zijn toekomst als international. Maradona vindt de hele gang van zaken rondom Messi maar niets en laakt de instelling van de Argentijnse ster. "Hij speelt liever op de PlayStation dan dat hij met de coach en de spelers praat", breist Maradona in een interview met La Ultima Palabra Mexico. "En op het veld wil hij maar gewoon de leider zijn."

De trainer gaat verder en vindt het ophemelen van Messi maar onzin. "We moeten stoppen met het maken van een God van Messi. Hij is gewoon een van de spelers van Argentinië." Maradona, die zelf een aantal jaar bondscoach van Argentinië was, zou Messi thuislaten. "Ik zou hem momenteel niet oproepen. We moeten het leiderschap weghalen bij Messi, want dan zullen we de beste Messi pas weer zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen