Ieren en Denen scoren niet, Bulgarije wint voor derde keer

13 oktober 2018, 22:55

Ierland en Denemarken zijn er zaterdagavond niet in geslaagd om het publiek te vermaken. Het Nations League-duel tussen de twee landen eindigde in een teleurstellende 0-0. Bulgarije, dat een maand geleden won van Slovenië en Noorwegen, veroverde met een 2-1 zege op Cyprus weer een driepunter.

Ierland - Denemarken 0-0

Denemarken hoopte in Dublin weer drie punten bij te schrijven, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Ierland. De Denen startten met Kasper Dolberg in de basis, maar de Ajacied kon er niet voor zorgen dat de wedstrijd in een bloedeloze remise eindigde. Na tachtig minuten spelen werd de spits naar de kant gehaald. Mede-Ajacied Lasse Schöne speelde de hele wedstrijd. De Denen staan na het gelijkspel nog steeds bovenaan in Groep 4 van Divisie B.

Bulgarije - Cyprus 2-1

Bulgarije is de Nations League uitstekend begonnen. Na zeges op Slovenië (1-2) en Noorwegen (1-0) versloegen de Bulgaren zaterdagavond Cyprus met 2-1. Halverwege de wedstrijd zag het er nog niet zo goed uit voor Bulgarije, dat met een 0-1 achterstand de rust in ging. Namens Cyprus had Grigoris Kastanos gescoord. Na rust stelden de Bulgaren orde op zaken. Met een kopbal maakte Kiril Despodov de gelijkmaker, niet veel later maakte Todor Nedelev de 2-1. Bulgarije gaat met negen punten uit drie wedstrijd fier aan kop.