Sparta wint gemakkelijk van onthutsend zwak Cambuur

14 oktober 2018, 16:43   Bijgewerkt: 14 oktober 2018, 17:16

Sparta heeft zich in de top van de Eerste Divisie naast Almere City FC en Go Ahead Eagles genesteld. Met speels gemak werd SC Cambuur met 3-0 opzij gezet. Opmerkelijk was dat Cambuur zondagmiddag niets te vertellen had op Het Kasteel. Vanaf de eerste minuut was Sparta de betere ploeg en kwam de overwinning geen moment in gevaar.

Het overwicht van de thuisploeg leidde al na zeven minuten tot de openingstreffer. David Sambissa werkte de bal na zeven minuten in eigen doel onder druk van Lars Veldwijk. De Cambuur-verdediging stond te slapen bij dat doelpunt en dat gebeurde vaker. Vijf minuten voor tijd werd het ook 2-0 via Veldwijk, die een penalty benutte die werd gegeven van slecht ingrijpen van Kevin Schindler. De Duitse middenvelder was vaker op negatieve wijze betrokken bij slechte Cambuur-momenten.

In de 76ste minuut werd de eindscore op 3-0 vastgelegd door Mohamed Rayhi. Hij profiteerde van geschutter in de Cambuur-defensie, dat de bal heel simpel weggaf. De score had veel hoger kunnen uitvallen, als Sparta beter was geweest in de afronding.

Sparta staat nu op twintig punten en is gedeeld koploper met Almere City en Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen