Veldwijk vecht tegen tranen: "Dochtertje gisteren opgenomen"

14 oktober 2018, 18:07

Lars Veldwijk vocht na Sparta - SC Cambuur (3-0) tegen de tranen. Zijn dochtertje ligt namelijk in het ziekenhuis. Daarom was het ook twijfelachtig of Veldwijk zondagmiddag zou spelen. De spits besloot toch te spelen en was ook nog één keer trefzeker.

"Ze is gisteren opgenomen. Het is niet ernstig gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds", zegt de geëmotioneerde Veldwijk tegen RTV Rijnmond. "Dus ik ga zo snel mogelijk weg zometeen. Ik wil er niet te veel over zeggen. Ze is wel oké, maar ze ligt wel in het ziekenhuis."

Veldwijk scoorde tegen Cambuur een keer. Ook leek de 1-0 op zijn naam te komen, maar de openingstreffer ging de boeken in als een eigen doelpunt van David Sambissa. Daarmee blijft de doelpuntenteller van Veldwijk op slechts vier staan. "Als je als spits helemaal geen kansen creëert, dan moet je je zorgen maken. Vandaag creëer ik er vijf à zes en met het team misschien wel vijftien. Daar kunnen we tevreden mee zijn, het publiek is vermaakt. We winnen een keer met 3-0 en niet met 2-0. Dat is mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen