Rusland klopt Turkije, Portugal zegeviert in Schotland

14 oktober 2018, 19:52

Rusland heeft zondag in de Nations League goede zaken gedaan door Turkije met 2-0 te kloppen. Door de overwinning lonkt promotie naar de hoogste divisie. Het vriendschappelijke duel tussen Schotland en Portugal op Hampden Park werd een prooi voor de regerend Europees kampioen: 1-3.

Rusland - Turkije 2-0

Roman Neustädter opende de score voor Rusland In de twintigste minuut tikte de verdediger eenvoudig binnen. Hij kreeg een niet te missen kans nadat Georgi Dzhikiya met een hard schot de paal raakte. De WK-surprise van afgelopen zomer besliste het duel in de 84ste minuut. Denis Cheryshev rondde een vlotte aanval knap af. Met de binnenkant van zijn voet drukte hij de bal onderin de hoek. Rusland gaat zo royaal aan kop groep 2 van Divisie B. Het verschil met nummer twee Turkije is vier punten, Zweden heeft slechts één puntje.

Schotland - Portugal 1-3

Portugal boekte een oefenzege op Schotland. Helder Costa, Eder en Bruma maakten het verschil voor de Portugezen. Op slag van rust opende Costa de score. Hij kwam goed voor zijn man en gaf de bal het beslissende tikje. Eder scoorde met het hoofd. Hij kopte een uitstekende vrije trap van Renato Sanches in de verre hoek. De mooiste goal kwam op naam van Costa. Hij dribbelde de zestien binnen en schoot de bal hard bovenin de verre hoek. Het Schotse doelpunt van Steven Naismith was slechts voor de eer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen