Wijnaldum: "Het lag altijd aan Strootman of aan mij"

15 oktober 2018, 10:34   Bijgewerkt: 15 oktober 2018, 12:20

De stemming bij Oranje begint iets te veranderen, merkt Georginio Wijnaldum. De middenvelder zag dat het de laatste jaren cynisch en negatief was rondom het Nederlands elftal, maar dat er inmiddels meer positivisme is. Dat heeft ook gevolgen voor de beeldvorming rondom zijn eigen persoon.

Zaterdag scoorde de middenvelder van Liverpool tegen Duitsland en speelde hij sterk. In de vorige interland, tegen de Fransen, was hij ook al een van de betere spelers geweest. "Dat er nu waardering is? Kijk, het was ook lang niet altijd goed. En dan mogen mensen kritiek hebben. Dat is hoe het werkt. Al kreeg ik weleens het idee dat als er iets fout ging bij Oranje, het altijd lag aan Wijnaldum of Strootman", stelt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

Wijnaldum baarde tegen Duitsland opzien door steeds razendsnel om te schakelen in de slotfase. "Natuurlijk kost dat kracht en doet het pijn. Maar het is zoals we het moeten doen, zoals ik het altijd heb gedaan. Maar het is pas één wedstrijd. We moeten dit doortrekken. En daar hebben we de kwaliteiten voor.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen