Kuipers krijgt geen 'straf', PSV heeft Nijhuis, Ajax Van Boekel

16 oktober 2018, 12:08

Björn Kuipers fluit komend weekend 'gewoon' in de Eredivisie. Ondanks de blunder die hij maakte en vervolgens openlijk erkende bij FC Utrecht tegen NAC Breda, krijgt hij met Excelsior - Vitesse een mooie wedstrijd op het hoogste niveau. Verder heeft Bas Nijhuis de leiding over het duel tussen koploper PSV en FC Emmen en reist Pol van Boekel af naar Heerenveen om de wedstrijd van Ajax te leiden.

Verder staat het duel in De Kuip tussen Feyenoord en PEC Zwolle onder leiding van Dennis Higler en heeft Kevin Blom de mooie subtopper FC Utrecht versus AZ aangewezen gekregen. De strijd onderin tussen Fortuna Sittard en De Graafschap staat onder leiding van Richard Martens. De burenruzie in Brabant tussen NAC Breda en Willem II wordt gefloten door Serdar Gözübüyük.

Ook in de Eerste Divisie zijn de aanstellingen bekend gemaakt. Koploper Almere City krijgt arbiter Joey Kooij op bezoek tegen Go Ahead Eagles in een uitverkocht huis, terwijl degradanten Roda JC en Sparta Rotterdam tegen elkaar voetballen onder toezicht van Siemen Mulder. Bekijk hier alle aanstellingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen