Doan en Pereiro scoren in spectaculaire oefeninterland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 oktober 2018 – Twee Eredivisie-spelers hebben zich dinsdag laten zien in een oefeninterland. Ritsu Doan produceerde zijn eerste doelpunt voor Japan, terwijl Gastón Pereiro trefzeker was voor Uruguay. Het Aziatische land won de interland met 4-3.

Doan en Pereiro scoren in spectaculaire oefeninterland

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan kwam via Takumi Minamino al na tien minuten op voorsprong, maar PSV-speler Pereiro maakte een kwartier daarna alweer gelijk. De middenvelder tikte van dichtbij simpel binnen en maakte zijn tweede goal in vier interlands. Door treffers van Yuya Osako en Edinson Cavani stond er na een uur spelen een 2-2 stand op het bord. Toen brak het moment van Ritsu Doan aan. De middenvelder van FC Groningen was het eindstation van een snelle aanval en schoot prima raak in de verre hoek. Het was zijn eerste goal voor Japan, waarvoor hij vandaag zijn derde interland afwerkte.

Een doelpunt van wederom Minamino betekende vervolgens de beslissing, al maakte Christian Rodriguez het nog wel even spannend. Verder kwam Uruguay echter niet, waardoor het met 4-3 verloor.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd