Marokko wint ondanks megablunder niet van Comoren

16 oktober 2018, 15:59   Bijgewerkt: 16 oktober 2018, 16:06

Een matig resultaat voor Marokko. De Atlas Leeuwen wisten op het kunstgras van de Comoren dinsdagmiddag niet af te rekenen met de voetbaldwerg. Ondanks een enorme blunder van de keeper van het thuisland, eindigde het in 2-2.

De Comoren speelden eerder bij het debuut van Clarence Seedorf op de bank bij Kameroen al gelijk. Dat was toen een stunt en de voetbaldwerg heeft dinsdag weer bewezen een niet te onderschatten ploeg te zijn. Een vroege treffer van El-Fardou Ben Mohamed betekende een voorsprong tegen Marokko, dat kort na rust langszij kwam.

Khalid Boutaib en Nordin Amrabat kantelden de wedstrijd en zorgden ervoor dat het na een uur 1-2 stond. Amrabat scoorde na een gigantische blunder van de Comoren-keeper, die de bal tegen de oud-PSV'er aanschoot. Daarmee leek het duel beslist, maar het thuisland kwam knap terug. Ben Mohamed bepaalde de eindstand met zijn tweede goal op 2-2.

Marokko staat in de Afrika Cup-kwalificatiegroep nu in punten gelijk met Kameroen. Die ploeg is nu nog bezig aan hun wedstrijd tegen Malawi. Omdat de eerste twee landen zich plaatsen voor het toernooi, is er niets aan de hand voor Marokko.

Bij Marokko waren Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen