Gisteren gemist: Oranje gelijk, Duitsers onderuit tegen Fransen

17 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 16 oktober 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 16 oktober.

Nederlands elftal laat met gelijkspel prima indruk na tegen België

Het Nederlands elftal heeft in een prima duel met 1-1 gelijkgespeeld tegen België. Het elftal van Ronald Koeman deed niet onder voor de nummer één van de FIFA-wereldranglijst. De Belgen kwamen vroeg op voorsprong, dankzij Mertens. Danjuma maakte nog voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Tevreden bondscoach: "Vind dat er een fundament ligt"

Een 1-1 gelijkspel tegen de nummer één van de wereldranglijst kan alleen maar een tevreden bondscoach opleveren. Dat was bij Ronald Koeman ook het geval. "Ik vind dat er een fundament ligt waardoor we er niet zomaar vanuit hoeven te gaan dat we derde worden in de Nations League. Wie weet halen we nog wel meer punten."

Uitblinker Memphis vol vertrouwen en 'superhappy'

Memphis Depay was dinsdagavond een van de grote uitblinkers bij het Nederlands elftal dat verdienstelijk gelijkspeelde tegen België. De spits voelt zich goed en dat is naar eigen zeggen te merken aan zijn prestaties. "Ik ben superhappy en voel vertrouwen van de bondscoach."

Griezmann helpt Fransen langs kwakkelende Duitsers

De Nations League-kraker tussen Frankrijk en Duitsland is dankzij een uitstekende Antione Griezmann in het voordeel van de regerend wereldkampioen beslecht. De Fransen kwamen op achterstand tegen de WK-winnaar van 2014, maar twee treffers van Griezmann zorgden uiteindelijk voor de overwinning voor Les Bleus.

Jong Oranje besluit kwalificatiedebacle met winst

Jong Oranje heeft een dramatisch verlopen EK-kwalificatiereeks afgesloten met een 3-0 overwinning op Jong Oekraïne. Dankzij goals van Justin Kluivert en tweemaal Richairo Zivkovic eindigt de al eerder voor plaatsing kansloze ploeg van Erwin van de Looi op de tweede plaats in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen