Hiddink ziet Jong China remiseren tegen Jong Utrecht

17 oktober 2018, 16:00

Guus Hiddink heeft in de tweede oefenwedstrijd op rij gelijkgespeeld tegen de beloftenploeg van FC Utrecht. Ging de ervaren coach met de Chinese formatie dinsdag nog met 5-1 onderuit tegen Vitesse, hield het zich in de Domstad beter staande met Jong China. Beide partijen scoorden niet, waardoor er doelpuntloos werd afgesloten.

Jong FC Utrecht speelt pas komende maandag in de Eerste Divisie weer, als FC Twente op bezoek komt. Dus dat een flink aantal spelers van de beloftenploeg, onder wie Jonas Arweiler en Mehdi Lehaire, meespeelden op sportcomplex Zoudenbalch, was logisch verklaarbaar. Ook met diverse invallers binnen de lijnen kwamen beide ploegen niet tot scoren in het tweede bedrijf.

Hiddink heeft de taak om China naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio te loodsen. Ondanks het verlies tegen Vitesse en remise tegen Jong FC Utrecht, maakt hij zich nog geen zorgen. "Tot maart heb ik de tijd. En dan heb ik vaak de beschikking over de spelers die ik wil", liet hij weten na het verlies in Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen