Hardeveld traint weer met Heracles: "Een heerlijk gevoel"

18 oktober 2018, 19:00

Jeff Hardeveld kan beginnen aan het laatste deel van zijn revalidatie. De linksback stond 5,5 maand aan de kant met een knieblessure, maar kan weer meetrainen met de selectie van Heracles Almelo. Daar is hij heel blij mee.

"Vanaf nu is het de bedoeling dat ik één keer in de week meetrain. Als het goed gaat gaan we dat steeds verder uitbouwen", legt hij uit op de clubwebsite van Heracles. "Ik mag nu nog geen duels aangaan, omdat mijn lichaam weer moet wennen aan de omgeving en ik weer met meer spelers op het veld sta en dus in kleinere ruimtes train. De trainers zullen bij mij aan het begin van de week aangeven: 'Jeff, jij kan deze training meedoen'. Dan bouw ik het hier in Almelo steeds verder op en bouw ik het bij het Sportmedisch Centrum in Zeist steeds verder af. Uiteindelijk hoop ik groen licht te krijgen en hier volledig te trainen."

Donderdagochtend trainde hij voor het eerst weer mee met Heracles. "Voor de eerste keer met een groepstraining weer op het veld staan, dat is echt weer een heerlijk gevoel", zegt hij. "Hier in Almelo trainen voelt toch als thuis. Gewoon weer bij de groep te zijn. Gewoon weer in de kleedkamer komen. Gewoon mijn spulletjes pakken. Je voetbalschoenen aantrekken. De catacombe uitlopen en dan weer zo het veld op. Dat zijn mooie dingen waar je dan extra van geniet en die je een lekker gevoel geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen