Spoorboekje: interview met Onana, Chelsea - Manchester United

20 oktober 2018, 07:00   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 20 oktober.

Specials

Interview met André Onana: "Elke keeper wil grote, sterke verdediger naast zich"

André Onana, die vanavond met Ajax op bezoek gaat bij sc Heerenveen, praat met FCUpdate.nl over zijn ontwikkeling bij de Amsterdamse club en zijn ambities. Ambieert hij de Premier League of de Franse Ligue 1? Of is een terugkeer naar FC Barcelona ook een optie?

Transferweekje

De transfermarkt is gesloten, maar de geruchtenmolen draait altijd. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd. Kunnen we over een paar maanden spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Chelsea - Manchester United (13.30 uur)

Hoelang blijft José Mourinho nog trainer van Manchester United? Dat is de vraag die de gemoederen in Engeland bezig blijft houden. Met Juventus, Everton, Young Boys, Southampton en Arsenal is het programma ná het nog ongeslagen Chelsea bovendien behoorlijk zwaar. Als ze verliezen, dan komt het rechterrijtje (!) behoorlijk dichtbij voor The Municans

VfL Wolfsburg - Bayern München (15.30 uur)

Kan Bayern München een absolute crisis afwenden? Dan moet er gewonnen, en het liefst een beetje overtuigend, van Wout Weghorst en consorten. De ploeg van de Nederlandse aanvaller begon uitstekend in de Bundesliga, maar is de laatste weken weer een beetje afgezakt. Bij een overwinning op Der Rekordmeister naderen ze de formatie van Niko Kovac echter alweer tot één punt. 

PSV - FC Emmen (18.30 uur)

Volgens Dick Lukkien gaat zijn ploeg op bezoek bij de beste ploeg van Nederland. Volgens die logica moet het in Eindhoven dus minimaal 5-0 worden door de Eindhovenaren. Maar ook als PSV slechts met 1-0 wint, dan beleeft het de beste seizoensstart in 31 jaar (!). Het zou een knap begin zijn van Mark van Bommel, die met zijn hoofd ongetwijfeld ook een beetje zal zijn bij het midweekse duel in de Champions League.

FC Barcelona - Sevilla (20.45 uur)

Na gisteravond is Deportivo Alavés de verrassende koploper van de Primera División. Het heeft er alle schijn van dat de Baskische club slechts één avond van de koppositie kan genieten, want er zijn veel clubs die Alavés kunnen passeren. Barcelona en Sevilla zijn daar twee van. Zij nemen het vanavond in dé Spaanse kraker van deze speelronde tegen elkaar op. Winnen de Catalanen na vier competitiewedstrijden op rij weer eens?

Voetbal op tv

13.00 uur: Real Madrid – Levante UD, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Primera Division-duel

13.30 uur: Chelsea – Manchester United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

15.30 uur: VfB Stuttgart – Borussia Dortmund, FOX Sports 6, live verslag van het Bundesliga-duel

16.00 uur: Manchester City – Burnley, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

18.00 uur: Juventus – Genoa, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

18.30 uur: Excelsior – Vitesse, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

18.30 uur: Schalke 04 – Werder Bremen, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

18.30 uur: Huddersfield Town – Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

20.45 uur: SC Heerenveen – Ajax, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.45 uur: FC Barcelona – Sevilla FC, Ziggo Sport, live verslag van het Primera Division-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen