Cillessen vindt De Jong een 'interessante optie' voor Barcelona

19 oktober 2018, 11:41

Jasper Cillessen vindt Frenkie de Jong een 'interessante optie' voor FC Barcelona. De doelman van Barça denkt ook dat Matthijs de Ligt het in zich heeft heeft om voor de Catalanen te spelen. Beide Ajacieden worden met Barcelona in verband gebracht.

De Jong wordt genoemd als toekomstig vervanger voor Sergio Busquets. "Hij is een interessante optie. Bij Nederland speelt hij meer als Busquets", zegt Cillessen in gesprek met het Catalaanse Sport. "Maar Busquets is op dit moment van een ander niveau."

Volgens Cillessen is Busquets een van de meest ondergewaarderde spelers van dit moment. "Als hij er niet is, merk je pas hoe veel kwaliteit Busquets heeft." Cillessen denkt ook dat dat De Jong graag bij Barça tekent. "Ja, iedereen in de nationale ploeg wil graag voor Barcelona spelen, omdat het een van de beste teams ter wereld is."

Cillessen sprak de afgelopen interlandperiode ook met De Ligt over Barcelona. "Tijdens de diners zat hij bij mij aan tafel. We hebben veel gesproken, maar niet alleen over Barcelona. Hij heeft het niveau, maar is ook nog maar steeds negentien jaar. Maar Marc Overmars heeft de leiding bij Ajax, ik weet niet of hij hem wil laten gaan. Ik heb ook gelezen dat hij nergens naartoe gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen