Advocaat moet door blessure Bahebeck voorin wederom puzzelen

19 oktober 2018, 13:58

Slecht nieuws voor Dick Advocaat en FC Utrecht: aanvaller Jean-Christophe Bahebeck die eindelijk weer helemaal fit leek te geraken, heeft een nieuwe blessure opgelopen. Daardoor blijft de spitspositie in de Domstad een probleem voor het duel met AZ. Cyriel Dessers voldoet namelijk niet echt, terwijl ook Simon Makienok eveneens niet fit is om in actie te komen. "Wat moet je nu weer? Sommigen hebben niet helemaal de vorm om daar te spelen, dus je blijft toch zoeken", aldus Advocaat.

Tijdens de interlandperiode speelde Utrecht een oefenwedstrijd met Royal Antwerp FC (2-1 winst) met Bahebeck in de spits. "Dan zie je dat je in elk geval een aanspeelpunt hebt, wat voor een ploeg heel bepalend is. Dat ging best goed, hij voelde zich geweldig. Natuurlijk kan alles nog beter, maar in die ene wedstrijd zag je dat het team tot goede mogelijkheden kwam", aldus Advocaat tegenover het Algemeen Dagblad. Maar tijdens een training schoot het er opnieuw in. "Hij is er voorlopig twee à drie weken uit."

Omdat ook Makienok aanwezig is, wordt het voor Advocaat voorin zoeken. Ook Rico Strieder moet hij nog altijd missen. "Het gaat naar zijn zin niet snel genoeg en hij voelt nog steeds een bepaalde irritatie. Daar is hij niet helemaal content over. Al die jongens lopen in het ziekenhuis bij specialisten om te kijken wat we ermee moeten doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen