Vanhaezebrouck wil de focus weer op het voetbal in België

19 oktober 2018, 14:37

Ondanks alle onrust in de zaak 'Propere handen' gaat het Belgische voetbal gewoon van start komend weekend. Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck werd in aanloop naar het duel met Cercle Brugge uiteraard gevraagd naar de situatie, vooral omdat de opgepakte Mogi Bayat zijn makelaar is. Toch ontkent hij in alle toonaarden ook maar iets met het schandaal te maken te hebben.

"Ik ben nooit benaderd", verzekerde hij tijdens de persconferentie tegenover Het Nieuwsblad. "Wat de voorbije weken gebeurd is, heeft iedereen verrast. Ik hoop dat iedereen op een volwassen manier hiermee kan omgaan. Het heeft geen zin om te schieten op de refs dit weekend, die mensen hebben er niks mee te maken. Ik wil waardigheid zien. Ook bij de coaches - zelf zal ik bijvoorbeeld proberen om iets kalmer te zijn dan gewoonlijk."

Vanhaezebrouck hoopt dat er snel duidelijkheid komt over wat er allemaal is gebeurd in de Jupiler Pro League in plaats van dat er maar gespeculeerd blijft worden. "Wat me meer stoort, is dat iedereen er nu op los praat. Die anonieme getuigenissen, dat is te makkelijk, men had het beter voordien gezegd om dit allemaal te voorkomen. Ach, het is niet aan ons om te oordelen, laat het gerecht zijn werk doen. Wij moeten focussen op voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen