Van Bommel: "Zweven? Nee dat doen die jongens niet"

19 oktober 2018, 15:33   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 20:18

Mark van Bommel acht het onnodig om PSV te waarschuwen voor onderschatting tegen FC Emmen. De regerend landskampioen ontvangt zaterdag de Eredivisie-debutant in het Philips Stadion. "Iedereen is nuchter en relaxed", geeft Van Bommel aan.

"Zweven? Nee dat doen die jongens niet", zegt Van Bommel op de website van PSV over de internationals van de club. "De jongens die gespeeld hebben waren heel erg blij. Mooi toch dat ze zo terugkomen? En als ze wel zweven, dan corrigeert de groep hen wel."

PSV bereidt zich ook tegen Emmen op dezelfde manier voor. "Onverstoorbaar zijn. Dat heb ik al honderd keer gezegd. Of je nu tegen UNA, FC Barcelona of FC Emmen speelt, om 20.30 uur of om 12.15 uur, op zaterdag of woensdag. Het maakt allemaal niets uit. Motivatie moet je uit jezelf halen."

Voor tegenstander Emmen is het duel in Eindhoven het tweede treffen tegen een club uit de top drie. In augustus ging Emmen met 5-0 onderuit bij Ajax. Van Bommel: "Iedereen zag hen als degradatiekandidaat nummer één, maar ze hebben gewoon al acht punten en staan boven de streep. Emmen doet het gewoon goed. Bovendien: zij zullen dit zien als uitdaging. Het is toch mooi om hier te kunnen voetballen?"

Romero

Vanuit de ziekenboeg waren er nog positieve berichten over Maximiliano Romero. De negentienjarige spits maakt vrijdagavond zijn rentree bij Jong PSV, dat speelt bij MVV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen