Van 't Schip wil met PEC Zwolle goede lijn doortrekken in De Kuip

19 oktober 2018, 16:37

PEC Zwolle verkeerde in de periode voor de interlandbreak in uitstekende vorm. In de laatste drie speelrondes veroverden de Zwollenaren zeven punten. Die goede lijn hoopt trainer John van 't Schip zondag door te trekken als zijn ploeg in De Kuip op bezoek gaat bij Feyenoord.

De oefenmeester beseft dat het een lastig karwei wordt om in Rotterdam één of drie punten te veroveren. "We krijgen zondag een heel mooie uitdaging om in De Kuip een resultaat te boeken. Makkelijk zal het niet worden, maar vorig jaar hebben we bewezen dat het kan", aldus Van 't Schip, die refereert aan de wedstrijd die ongeveer een jaar geleden werd gespeeld. Toen eindigde het duel in De Kuip op 0-0.

Van 't Schip zegt dat Feyenoord meer kwaliteit in huis heeft dan PEC Zwolle. "Maar dat betekent niet dat wij daar geen resultaat kunnen halen. Het gaat om de vorm van de dag. We zijn zeker niet kansloos", zegt de oefenmeester in gesprek met het televisiekanaal van de Zwollenaren.

Van 't Schip kan in De Kuip weer een beroep doen op Clint Leemans, maar Denis Genreau is nog wel een twijfelgeval. De trainer noemt het jammer dat hij niet altijd over een volledig fitte spelersgroep kan beschikken. "Aan de andere kant - mocht het zo zijn dat bepaalde jongens niet kunnen spelen - dan geeft dat andere jongens de mogelijkheid om zich te presenteren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen