Koster kijkt uit naar 'gezonde rivaliteit' in Brabantse derby

19 oktober 2018, 16:37

Adrie Koster realiseert zich dat zijn ploeg een beladen wedstrijd wacht. Willem II neemt het zondag in de Brabantse derby op tegen NAC Breda, de huidige hekkensluiter van de Eredivisie. Koster beseft zich dat de provinciegenoot er zondag alles aan zal doen om de laatste plaats te verlaten.

"Daarom zullen wij er vanaf de aftrap moeten staan. Wij beschikken over de juiste ingrediënten om te spelen zoals we willen. Als we daarvan gebruik maken, kunnen we een goede prestatie neerzetten", vertelt Koster via de officiële kanalen van Willem II. "We boeken veel progressie en hebben bij vlagen in wedstrijden laten zien wat we kunnen. Nu is het zaak om de dingen waar we goed in zijn te etaleren en vaker om te zetten in goede resultaten."

Koster kijkt uit naar de wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion. "Als speler genoot ik altijd al van deze wedstrijden. Een uitverkocht stadion, gezonde rivaliteit onder de supporters met de bijbehorende ludieke acties, daar doe je het voor", zegt de oefenmeester. Koster kan in Breda geen beroep doen op Atakan Akkaynak (geschorst), Jordens Peters (niet wedstrijdfit), Aras Özbiliz (hamstringblessure) en Karim Coulibaly (bovenbeenblessure).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen