Buijs trots op Doan: "Met ongelooflijk goed gevoel teruggekomen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 oktober 2018 – Danny Buijs is trots op wat Ritsu Doan de afgelopen interlandperiode heeft laten zien. De aanvallende middenvelder kwam in beide interlands van Japan in actie en speelde tegen Uruguay zelfs een volledige wedstrijd. In de met 4-3 gewonnen wedstrijd scoorde Doan daarnaast.

Buijs trots op Doan: "Met ongelooflijk goed gevoel teruggekomen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ondanks dat Doan veel in het vliegtuig heeft gezeten, vreest Buijs niet voor zijn fitheid. "Volgens mij gaat het goed met hem. Hij zal met een ongelooflijk goed gevoel zijn teruggekomen. Hij heeft twee interlands gespeeld. Tegen Uruguay speelde hij negentig minuten en scoorde hij. We hebben de wedstrijd gekeken en hij speelde ook nog eens goed", zegt Buijs in gesprek met het clubkanaal van Groningen.

De trainer van de Groningers kan zondag tegen Heracles Almelo over een nagenoeg fitte selectie beginnen. "Michael Breij is de enige die er dit weekend sowieso niet bij is. Andere jongens zijn in principe fit, of hebben in elk geval meegetraind. Een aantal jongens gaat wedstrijdminuten pakken in het Jong-team om die extra stap naar volledige fitheid te zetten."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd