Wöber heeft geduld: "Natuurlijk ben ik soms een beetje boos"

19 oktober 2018, 19:41
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber (20) komt dit seizoen mondjesmaat aan spelen toe bij Ajax. De Oostenrijkse verdediger zit vaker op de bank dan dat hij in de basis start, maar houdt geduld. Om een basisplaats af te dwingen, gaat hij in elk geval geen gekke dingen doen.

"Natuurlijk ben ik soms een beetje boos als ik lange tijd niet speel. Maar het gaat erom positief te blijven. Het heeft geen enkele zin om te gaan schreeuwen of rare tackles te maken op de training", zegt de verdediger in gesprek met NH Nieuws.

In de Champions League tegen Bayern München (1-1) en in de Eredivisie tegen AZ (5-0) startte Wöber in de basis en maakte hij een goede indruk. "Er komen nog voldoende wedstrijden aan. In de Champions League, maar ook in het bekertoernooi. Je kan nooit een heel seizoen spelen met dezelfde mensen."

Mogelijk krijgt Wöber aankomende zaterdag tegen sc Heerenveen weer speelminuten, want linksback Nicolás Tagliafico kampt met een blessure. De Oostenrijker kan zowel als centrale verdediger als linksachter worden geposteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen