Vijfklapper Jovic helpt Eintracht Frankfurt aan monsterzege

19 oktober 2018, 22:20   Bijgewerkt: 20 oktober 2018, 00:00

Luka Jovic (20) heeft vrijdagavond de wedstrijd van zijn leven gespeeld. De Servische aanvaller van Eintracht Frankfurt maakte tegen Fortuna Düsseldorf liefst vijf doelpunten en hielp zijn ploeg daarmee aan een klinkende 7-1 zege. Mede-aanvaller Sébastien Haller nam de andere twee goals voor zijn rekening.

Zijn eerste maakte Jovic na ongeveer 25 minuten spelen. Eintracht leidde toen al met 1-0 door een rake strafschop van Haller. Met een acrobatische beweging zette de Serviër op aangeven van Filip Kostic (ex-FC Groningen) op prachtige wijze de 2-0 op het scorebord. Niet veel later schoot Jovic op aangeven van Haller knap raak.

Na rust ging de van Benfica gehuurde aanvaller vrolijk verder met scoren. De 5-1 maakte hij nadat hij zich knap vrijspeelde in het strafschopgebied. Zijn vierde van de avond viel via de binnenkant van de paal binnen. Twintig minuten voor tijd maakte Jovic zijn vijfde - en laatste - van de avond met een rake kopbal. Trainer Adi Hütter gunde hem vlak voor tijd een publiekswissel.

Door zijn vijfklapper is Jovic plots de topscorer van de Bundesliga. Zijn ploeg stijgt door de zege naar de zesde plaats. Bij Eintracht speelde Jonathan de Guzmán de hele wedstrijd en kwam Jetro Willems niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen