Leko: "Danjuma kreeg last van enkel en kon niet meer verder"

20 oktober 2018, 11:58

De in opspraak geraakte Ivan Leko bedankt de fans van Club Brugge voor hun steun. Maar bij de trainer heerst ook teleurstelling over het resultaat van de wedstrijd vrijdag tegen Waasland-Beveren (1-1), waarin kersvers Oranje-international Arnaut Danjuma Groeneveld geblesseerd van het veld moest.

Leko zat vorige week in de cel vanwege het corruptieschandaal in het Belgische voetbal. Tussen de Kroaat en zaakwaarnmer Dejan Veljkovic - een van de hoofdverdachten - zou een band bestaan. Leko ontkent alle beschuldigingen en zat tegen Waasland-Beveren 'gewoon' op de bank. Hij voelde zich gesteund door de Brugge-aanhang.

"Ik geef als persoon altijd alles, maar vorige week waren erg moeilijke momenten voor mij", aldus Leko op de website van zijn werkgever. "Ik wil nu vooral een welgemeende dank u zeggen aan de supporters die mij steunden. Het is echter enorm jammer dat we hen niets konden teruggeven."

Brugge kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Waasland-Beveren, de nummer twaalf van de Belgische competitie. "We moeten nu terug naar de basis en ons afvragen wat het voetbal is van Club Brugge. Ik heb het gevoel dat de spirit momenteel niet op het niveau is van de machine die we gedurende lange tijd waren."

Danjuma

Bitter was ook het uitvallen van Danjuma, die dinsdag tegen België debuteerde voor Oranje en ook meteen scoorde. "Danjuma had na de voorbije interlands last aan de enkel. Er was vooraf al twijfel of hij zou kunnen spelen, maar hij geraakte uiteindelijk toch speelklaar. Tijdens de eerste helft kreeg hij opnieuw last, waardoor hij na de rust niet meer verder kon", licht Leko toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen