Pech voor Van Rhijn: "Uiteindelijk een kutgoal"

20 oktober 2018, 23:17   Bijgewerkt: 21 oktober 2018, 08:10

Ricardo van Rhijn is ongetwijfeld de schlemiel van het weekend. De verdediger van AZ werkte op bezoek bij FC Utrecht in de slotfase een bal achter zijn eigen doelman. Daar heeft hij natuurlijk flink de pest in. "Uiteindelijk is het een kutgoal en die kun je jezelf verwijten."

De pechvogel van AZ staat na afloop van de nederlaag tegen FC Utrecht voor de camera's van FOX Sports. Daar legt hij uit wat er gebeurde in de laatste minuten van de wedstrijd. "De bal werd nog wat getoucheerd, komt voorbij de eerste verdediger en vervolgens op mijn rechterbeen. Ik sta verkeerd ingedraaid en daardoor raak ik de bal helemaal verkeerd."

Van louter pech wil Van Rhijn niet spreken. "Uiteindelijk is het een kutgoal tegen en die kun je jezelf verwijten." Ook vindt de verdediger dat zijn ploeg de wedstrijd al had moeten beslissen. AZ kreeg namelijk kansen genoeg. "Nu ben ik natuurlijk het haasje, maar ik vind wel dat we als team veel sterker waren dan FC Utrecht. Dan zie je dat je met één moment verliest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen