Gisteren gemist: PSV en Ajax halen uit, Messi mist El Clásico

21 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 20 oktober 2018, 23:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 20 oktober.

Barça bevestigt: Messi mist El Clásico door armbreuk

Lionel Messi kan een streep zetten door El Clásico. De Argentijnse ster van FC Barcelona heeft in de gewonnen thuiswedstrijd (4-2) tegen Sevilla zijn rechterarm gebroken. Zijn club bevestigt dat Messi zo'n drie weken in de lappenmand zit.

PSV dendert door en legt ook FC Emmen op de slachtbank

PSV heeft zaterdagavond ook haar negende wedstrijd van het seizoen in winst weten om te zetten. In het eigen Philips Stadion had het geen enkele moeite met FC Emmen, waardoor het al bij rust met 4-0 voor stond door dubbelslagen van zowel Gastón Pereiro als Luuk de Jong. Een echte monsterscore leek in het verschiet te liggen, maar zo ver kwam het niet. Toch pakten vlak voor tijd Erick Gutiérrez en Chucky Lozano, ook wel bekend als de Mexicaanse connectie, hun goal mee en werd Emmen alsnog met een 6-0 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Ajax richt zich op Benfica na simpele zege in Heerenveen

Zonder veel moeite te hoeven doen heeft Ajax zaterdagavond drie punten gepakt bij sc Heerenveen: 0-4. Een wonderschone afstandspegel van Lasse Schöne zette de naaste achtervolger van PSV na drie minuten al op voorsprong en dat zorgde voor een makkelijke avond in Friesland. Omdat Dusan Tadic snel na rust uit een makkelijk gegeven penalty voor de 0-3 zorgde, was het duel al beslist en konden de pijlen worden gericht op Benfica.

Henry-effect blijft uit bij verliezend AS Monaco

Met Thierry Henry als nieuwe coach heeft AS Monaco wederom een wedstrijd in de Ligue 1 verloren. De kwakkelende grootmacht ging voor de zesde keer dit seizoen onderuit in de competitie. Ditmaal was Strasbourg met 2-1 te sterk.

Buitenland: Liverpool koploper, Klaassen wint ook

In Engeland heeft Liverpool zich naast Manchester City genesteld. De ploeg met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de gelederen won met 0-1 van Huddersfield Town. Davy Klaassen was met Werder Bremen te sterk voor het nog altijd kwakkelende Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen