Groenendijk realistisch na 'verdiende nederlaag' van matig ADO

21 oktober 2018, 17:16

Alfons Groenendijk was realistisch na de nederlaag op bezoek bij VVV-Venlo (2-0). De coach zag dat zijn team niet sterk genoeg was en dat het scoreverloop ook nog eens tegenzat in Limburg. En dus was het verlies zondagmiddag terecht. "Het was een verdiende nederlaag, die we helemaal bij onszelf moeten zoeken", vond hij.

Al binnen één minuut stond ADO Den Haag achter in Venlo. Precies de start waar Groenendijk níet op hoopte. "Want je komt er moeilijk doorheen bij VVV-Venlo", wist hij tegenover FOX Sports. Toch moest zijn ploeg direct in de achtervolging na de benutte penalty. De coach wees voor dat moment niet alleen naar keeper Indy Groothuizen, die in de fout ging. "Want eerst verliezen we de bal op het middenveld en vervolgens staan we bij de steekpass verdedigend niet goed. Daarna komt Indy iets te laat en gaat de bal terecht op de stip."

Hoewel ADO Den Haag wel een paar keer aandrong, zat er geen zege in. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat we hier zouden winnen. De wedstrijd verliep precies zoals je niet wil. Aan de bal waren we niet goed genoeg en dan is ADO niet zo geweldig. Een verdiende nederlaag", waren de realistische teksten van de coach. "In de slotfase gingen we nog één-op-één spelen en vervolgens maken zij meteen de tweede goal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen