Padt baalt van blunders: "Heb mijn excuses aangeboden"

21 oktober 2018, 18:29   Bijgewerkt: 21 oktober 2018, 18:41

Sergio Padt speelde een zeer vervelende hoofdrol bij FC Groningen. Met een gruwelijke fout bij de tweede goal van Heracles Almelo meteen na de pauze kon de keeper niet terugkijken op een goed optreden. Hij trok het boetekleed aan na het met 4-1 verloren duel. "Ik heb mijn excuses aangeboden. Meer kan ik nu niet doen", aldus de doelman over zijn fouten, want ook bij het openingsdoelpunt ging hij niet vrijuit.

"Je bent keeper geworden om punten te pakken. Dat dat de afgelopen vierenhalf jaar is gebeurd, heb ik nu niks aan", besefte hij tegenover de NOS. "Op dit moment spookt alleen dat moment door mijn hoofd en dat zal vannacht niet anders zijn. Als zoiets gebeurt, dan kun je wel door de grond zakken."

Padt, die bij de laatste Oranje-selectie niet werd opgeroepen door Ronald Koeman, was laatst ook betrokken bij een vervelend incident in de trein, waarop hij ook zijn aanvoerdersband inleverde. Dat hij met de gevolgen daarvan nog zou kampen, ontkende hij. "Als ik op het veld sta, vergeet ik alles", verzekert hij.

"En we moeten ook niet doen alsof ik nooit een fout heb gemaakt. Iedereen maakt fouten, ook de allerbeste keepers van de wereld. Maar je wil zo graag belangrijk zijn." Dat moet de komende weken weer gebeuren en dan moet FC Groningen ook punten verzamelen om hekkensluiter-af te geraken. Padt: "De laatste plek wil je nooit staan. Het is aan de groep om hierop te reageren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen