Everton dankt zege op Crystal Palace aan invallers en Pickford

21 oktober 2018, 18:53

Everton heeft zondagmiddag met een beetje mazzel afgerekend met Crystal Palace. In eigen huis waren The Toffees dankzij invallers Dominic Calvert-Lewin en Cenk Tosun met 2-0 te sterk, mede omdat Jordan Pickford wederom liet blijken een uitstekende penalty-killer te zijn. Door de overwinning gaat Everton het linkerrijtje in over Manchester United en moet Patrick van Aanholt, hij deed negentig minuten mee, met Crystal Palace naar onderen kijken.

Met Maarten Stekelenburg bij Everton en Jaïro Riedewald bij Crystal Palace op de bank begonnen beide ploegen voorzichtig aan het duel. Na twee nederlagen op rij wilden de bezoekers in elk geval niet verliezen, aangezien ze maar twee punten boven de streep stonden. Everton kon eveneens weinig creëren in eigen huis. Toen de bezoekers na een uur spelen een strafschop kregen, leken ze zelfs in de problemen te komen.

Maar Pickford, tijdens het WK de penalty-held van Engeland, stopte de inzet met zijn voet van Luka Milivojevic, die door het midden schoot. Lang leek er dus geen winnaar te komen, totdat manager Marco Silva wisselde. Calvert-Lewin stond koud in het veld als vervanger van André Gomes toen hij drie minuten voor tijd de ban brak. Tosun, hij kwam ruim twintig minuten voor het einde binnen de lijnen, besliste het duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen