Jurjus baalt: "Keepte de beste wedstrijd van dit seizoen..."

21 oktober 2018, 19:40

Hidde Jurjus was voor even de held zondagmiddag bij De Graafschap door een penalty van Fortuna Sittard te stoppen. Niet veel later ging de goalie echter verschrikkelijk in de fout en was hij opeens de schlemiel die verantwoordelijk was voor de nederlaag. "Ik speel een wedstrijd waarom je eigenlijk keeper wilt worden. En dan schiet opeens zo'n heel simpel balletje door mijn handen heen. En dan ben je opeens iemand die geen keeper meer wil zijn."

Dat vertelde hij tegenover Omroep Gelderland. "Ik keepte eigenlijk de beste wedstrijd van dit seizoen. En dan moet ik nu net degene zijn die verantwoordelijk is voor de nederlaag", baalde Jurjus. "We wilden wat anders gaan doen en dat liep gewoon hartstikke goed. We kregen een stomme goal tegen uit het niets en dan mijn moment."

De goalie van De Superboeren baalde des te meer, omdat De Graafschap een goede wedstrijd speelde in Limburg. "Ik ben weleens kritisch op mijn ploeggenoten geweest, maar vandaag deden ze het echt heel goed. Daarom is het extra zuur. Ik trek me deze nederlaag ook aan", liet de goalie weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen