Strootman met Marseille in Franse top na moeizame zege op Nice

21 oktober 2018, 22:55

Kevin Strootman heeft een belangrijke overwinning geboekt op Olympique Nice. De Nederlander deed zondagavond negentig minuten mee en zag hoe Morgan Sanson vlak voor de pauze het enige doelpunt van de wedstrijd maakte (0-1). Door de zege klimt Marseille over het Olympique Lyon van Memphis Depay en Kenny Tete heen naar de vierde plek in de Ligue 1.

Gemakkelijk ging het niet voor Marseille op bezoek bij Nice, dat na negen duels slechts elf punten had verzameld - op voorhand vijf minder dan de ploeg van Strootman. In het gelijkwaardige duel was een heerlijke voorzet van Bouna Sarr beslissend. Hij haalde de achterlijn, gaf een teruggetrokken pass op Sanson, die draaide en in de verre hoek knap raak schoot: 0-1.

De formatie van Patrick Vieira probeerde middels een slotoffensief nog een punt te pakken, maar Steve Mandanda hield uiteindelijk de nul. Door de zege stijgen Strootman en consorten naar de Franse top. Nice, waar Mario Balotelli negentig minuten meedeed, blijft voorlopig in het rechterrijtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen