Breukers is blij met de overwinning en een belangrijke ingreep

21 oktober 2018 – Heracles Almelo won zondag wéér in de Eredivisie, ditmaal van FC Groningen met 4-1, en maakte weer een hoop doelpunten. Alleen PSV en Ajax scoorden dit seizoen vaker dan Heracles Almelo, dat bovendien op een keurige vierde plek in de Eredivisie staat. Aanvoerder Tim Breukers blijft voorlopig vooral nuchter onder het succes in Overijssel en ook rustig over een succesvolle redding van zichzelf.

Breukers is blij met de overwinning en een belangrijke ingreep

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bij een 2-1 voorsprong hield hij namelijk Groningen-spits Mateo Cassierra met een knappe tackle van een doelpunt af. "Het was natuurlijk een mooie redding, maar ik vond het vooral slecht ingeschoten", vond de hoofdrolspeler tegenover RTV Oost. "Dat lucht op, want anders wordt het 2-2 en wordt het een heel ander verhaal. Het geeft wel een kick, want anders is het natuurlijk een doelpunt. Je voorkomt een honderd procent goal. Dat ook de verdedigers zich kunnen onderscheiden, maakt het natuurlijk alleen maar mooi."

Dat de ploeg een helpende hand kreeg van FC Groningen-doelman Sergio Padt met twee blunders, vond Breukers niet erg. "In bepaalde dingen was hij wel bepalend voor ons, vooral de 2-1 natuurlijk, Dat gebeurt en het is mooi dat wij ervan profiteren en uiteindelijk de drie punten pakken", aldus de captain, die bij lange afwezigheid van Robin Pröpper (geblesseerd) de aanvoerdersband draagt.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd