Jørgensen merkt dat hij elke wedstrijd iets beter wordt

22 oktober 2018, 08:17

Nicolai Jørgensen maakte zondagmiddag tegen PEC Zwolle voor het eerst sinds april weer eens een doelpunt in de Eredivisie. Door een voetblessure moest de Deense spits van Feyenoord de eerste wedstrijden van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. Jørgensen zegt nog niet op zijn oude niveau te zitten, maar daar werkt hij wel naartoe.

Tegen PEC Zwolle maakte Jørgensen vlak voor rust de 2-0. Daarvoor had hij al een paar kansen gekregen en een keer de paal geraakt. "Nu moet-ie er maar eens in, dacht ik", zegt de Deen in het Algemeen Dagblad. "Even denk je wel: het zal toch niet zo'n dag zijn waarop de goal steeds net niet valt? Wat dat betreft was het een opluchting dat die kopbal erin vloog. Een heerlijk gevoel."

In de vier voorgaande wedstrijden lukte het de spits niet om tot scoren te komen. "Toen ik eenmaal fit was, wist ik: de goals komen vanzelf weer. De kunst is vooral weer om in een goed ritme te komen. Een speler heeft vaak wel tien wedstrijden nodig om weer helemaal top te zijn. Ik merk dat ik elke wedstrijd iets beter word."

Wissel

De moegestreden Jørgensen gaf in de slotfase van het gewonnen duel met de Zwollenaren (3-0) aan dat hij gewisseld wilde worden. Giovanni van Bronckhorst liet de Deen echter staan. "De trainer is nog altijd de baas. Zeker in de fase waarin hij zit, moet hij zijn minuten maken", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen