Spoorboekje: Ajax tegen Benfica in de Champions League

23 oktober 2018, 07:00   Bijgewerkt: 22 oktober 2018, 23:31

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 23 oktober.

Specials

Ziyech en Tadic vs. Pizzi en Salvio: het duel tussen de spelmakers

Als het om creativiteit gaat, wordt er bij Ajax meestal gekeken naar Hakim Ziyech en Dusan Tadic. De twee sterkhouders moeten ervoor zorgen dat de Amsterdammers tot doelpunten komen. Dat zal ook vanavond het geval zijn in de Champions League-wedstrijd tegen Benfica, dat wat betreft de creativiteit afhankelijk is van Pizzi en Eduardo Salvio. Met de hulp van Remiqz legt FCUpdate.nl beide duo's naast elkaar.

Wedstrijden

Ajax - Benfica (21.00 uur)

Áls Ajax erin slaagt om in eigen huis te winnen van Benfica, zet het een reuzenstap richting de volgende ronde in de Champions League. Maar Nederlandse clubs tegen Portugese clubs: het is in het verleden lang niet altijd succesvol geweest. Het goede nieuws is dat Nicolas Tagliafico en Noussair Mazraoui weer inzetbaar lijken voor trainer Erik ten Hag, die zodoende over een fitte selectie beschikt.

Manchester United - Juventus (21.00 uur)

De hectiek rondom Cristiano Ronaldo is weer enigszins gaan liggen, maar dinsdagavond staat de Portugees weer volledig in de schijnwerpers als hij met de Oude Dame op bezoek gaat bij het geplaagde Manchester United. Kan hij tegen zijn oude werkgever weer eens ouderwets vlammen? Alle ogen zijn op Old Trafford op hem gericht: gaat hij een applaus krijgen dat hij twee maanden terug op zeker had gekregen?

Voetbal op tv

18.55 uur: AEK Athene - Bayern München, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Ajax - Benfica, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Real Madrid - Viktoria Plzen, Ziggo Sport Racing, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Manchester United - Juventus, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen