Ziyech heeft het nu-of-nooit-gevoel bij Ajax dit seizoen

22 oktober 2018, 16:11

Hakim Ziyech heeft het nu-of-nooit-gevoel bij Ajax dit seizoen. De middenvelder vindt dat er een hele sterke groep staat, maar ook dat de Amsterdammers eindelijk eens moeten gaan oogsten. "Nationaal gezien is het al best lang geleden dat de club een prijs heeft gepakt", wist de middenvelder. "Dus dat gevoel van nu-of-nooit is er wel bij mij, ja."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Benfica. "We zijn op de goede weg. Iedereen in het team kan goed met elkaar opschieten en heeft dingen voor elkaar over", vertelde hij. Maar mogelijk valt de ploeg na dit seizoen uit elkaar en er werd nationaal al lang geen prijs meer gepakt door de Amsterdammers. "International hebben we twee jaar terug ook wat neergezet, maar gaat het gaat om prijzen."

Voor Ajax zal het als een prijs aanvoelen als ze de volgende ronde in de Champions League halen. Dan is een thuiszege tegen Benfica zeer gewenst. "Het zal een moeilijke wedstrijd zijn. Met het spel dat wij op dit moment spelen, is het voor hen moeilijk om aanvallend te komen. Zij zullen veel compact staan en vanuit daar willen ze ons afmaken in de counter", vermoedde de middenvelder. "Maar het is een sterk team, met veel aanvallend vermogen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen