Ronaldo maakt zich geen zorgen: "Waarheid zal zegevieren"

22 oktober 2018, 20:40

Cristiano Ronaldo maakt zich geen zorgen over de aantijgingen van Kathryn Mayorga, de Amerikaanse vrouw die stelt dat de Portugees hem in 2009 heeft verkracht. De sterspeler van Juventus heeft er alle vertrouwen in dat de zaak een voor hem positief einde zal kennen.

Ronaldo schoof maandag op Old Trafford, waar hij dinsdag tegen Manchester United speelt, aan voor een persconferentie. Uiteraard ging het toen ook weer veel over de verkrachtingzaak. "Ik ben niet hier om leugens te verkopen", zei hij. "We hebben twee weken geleden een statement naar buiten gebracht, mijn advocaten hebben er vertrouwen in en natuurlijk heb ik dat ook. Het allerbelangrijkste is dat ik geniet van het voetbal en geniet van het leven. Ik heb mensen die goed voor mij zorgen. De waarheid zal zegevieren."

Met Juventus en Ronaldo gaat het sportief in ieder geval goed. In de groep van United gaat het met zes punten uit twee duels aan de leiding en dus is er vertrouwen voor het duel van morgen. De Engelse ploeg staat op vier punten en bezet de tweede plaats in Groep H.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen