Twente kent probleemloze avond op bezoek in Utrecht

22 oktober 2018, 21:57

FC Twente heeft maandag zeer eenvoudig afgerekend met Jong FC Utrecht. De club uit Enschede begon goed aan de wedstrijd en gaf dat niet meer weg. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 1-6 stand. Daardoor sluit Twente weer aan bij de topteams in de Eerste Divisie. 

Twente won de voorgaande twee duels niet in de Eerste Divisie en was dus wel weer eens toe aan een driepunter. Een rake strafschop van Tom Boere betekende al snel de 0-1. Javier Espinosa nam drie minuten na daarna, in de veertiende minuut, de 0-2 voor zijn rekening. Toen Sylian Mokono vervolgens bij Jong Utrecht zijn tweede gele kaart kreeg, was de wedstrijd gespeeld. Dat was zeker zo toen Rafik Zekhnini nog voor rust de 0-3 aantekende. Opmerkelijk was overigens dat arbiter Martin Perez bij de penalty van Twente een gele kaart gaf aan Mokono, terwijl Mohamed Mallah de overtreding maakte. Omdat Mokono later zijn tweede gele kaart kreeg, was de fout van Perez een dure.

Na de pauze liep Twente via nog een goal van Espinosa en twee goals van invaller Jari Oosterijk uit naar een zeer ruime zege. Tussendoor deed Nick Venema namens Jong Utrecht nog wel iets terug: 1-6. 

Twente is door de winstpartij gestegen naar de derde plaats. Jong Utrecht staat achttiende. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen